7. lokakuuta 2012

Syksy ♥



Sain lauantaina vihdoinkin suostuteltua miehen kanssani kiinalaiseen syömään! Olinhan mie jo pari kuukautta taivutellut :D Lappeenrannassa on mukava kiinalainen ravintola, jossa on arkisin ja nykyisin myös viikonloppuisin buffet. Ja jossa soi hyvin hämmentävä musiikki. Kuultiin mm. kiinalainen versio My Humpsista. Valitettavasti buffet on viikonloppuisin huomattavasti hinnakkaampi kuin arkena, mutta kyllä tuli syötyä koko rahan edestä. Paistettua nuudelia, kevätkääryleitä, friteerattuja jättikatkarapuja, -kalaa & -kanaa ♥ Omnomnom.

Sulateltuamme kuljimme vielä yhdessä hautausmaan läpi, mikä sijaitsee keskellä keskustaa ja kerkesin ihastella syksyn värjäämiä lehtiä. Vasta puut olivat täysin vihreät ja nyt kaikkialla on keltaista, oranssia ja punaista. Nautin tälläisistä leudoista syyspäivistä. Ilma on mukavan pirteä, luonto on kaunis. Valitettavasti viime aikoina sateet ovat kiusanneet ainankin tätä osaa Suomea. Sen verran neiti olen, etten mielelläni liiku ulkona sateella. Töihinkin on tullut kuljettua bussilla, pyörän sijasta. Toivottavasti vielä tulisi lisää kauniita, selkeitä päiviä, niin kerkeisi käydä kuvailemassa luontoa, ennen kuin lumi ja halla raiskaavat sen. Kyllä, vihaan talvea. Olen vilukissa, enkä siedä pakkasta. Kylmää ja pimeää. Yak.



Tällä viikolla julkaistiin myös uusimman James Bondin tunnuskappale. Normaalistihan tämmöinen ei miuta liikuttaisi laisinkaan, mutta koska 007 Skyfallin tunnarin esittää Adele, niin pakkohan sen on kiinnostaa! Kuulin biisin ensimmäisen kerran perjantaina. Olin tuolloin keittiössä tekemässä ruokaa (tomaattista makkarakeittoa, mikä onnistuikin hyvin!) ja ihmettelin, että kuunteleeko mies olohuoneessa Adelea. Mutta koska en tunnistanut biisiä, niin kipitin olkkariin ihmettelemään ja rakastuin välittömästi. Tää on ihan  mieletön! Adelella on mielettömän upea ja vahva ääni ja biisi on tehty hyvin. Vähät leffasta, tunnari riittää :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti